Bëj ndryshimin.
Zhvilloje biznesin.

Pikat kryesore 2020

Ne bëjmë dallimin! Për suksesin tuaj! Ne ndjekim vazhdimisht objektivin për t'ju treguar risitë për dhe rreth dritareve, të cilat iu ofrojnë një vlerë të shtuar të konsiderueshme, e cila përdoret me moton “Bëj ndryshimin. Zhvilloje Biznesin." që mund ta përdorni edhe për veten tuaj.
Shpresojmë që ta shijoni udhëtimin virtual.

Vazhdoni tek përshtypjet

Përshtypjet e ekspozitës

Premtimi ynë

Bëj ndryshim.  Zhvilloje biznesin.

Premtimi ynë

Rritja e biznesit kryesor

Kërkesat në rritje që nuk do t'ju japin më kurrë dhimbje koke! Qëndrueshmëri më e lartë dhe stabilitet i dimensioneve për më pak ankesa dhe për klientë më të kënaqur.

Hapja e zonave të reja inteligjente të rritjes

Produktet inteligjente po bëhen gjithnjë e më shumë pjesë e fushave të larmishme në jetën tonë të përditshme. Ne do t'ju tregojmë se si të merrni pozicionin kyç me REHAU në shitjen e zgjidhjeve të dritareve inteligjente.

E prezantuar për herë të parë në 2018 - në 2020, ne do të dëshmojmë më shumë zhvillime dhe fusha të reja aplikimi. Hapini vetes rrugën drejt këtyre segmenteve të rritjes.

Më efikase nëpërmjet shërbimeve digjitale

Çdo ditë, industritë e tjera ju tregojnë se si digjitalizimi përmirëson proceset e tyre dhe rrit cilësinë.

Është koha për të sjellë diçka të re në industrinë e dritareve.

Ne ju tregojmë zgjidhje të reja me të cilat ju mund ti ktheni proceset e përditshme të biznesit tuaj në procese më efikase dhe të mbushni plotësisht boshllëqet për punonjës të kualifikuar në montim.

Përgjigje të qëndrueshme për pyetjet e sotme

Ka vetëm një planet ku mund të jetojmë. Ndaj dhe duhet ti përdorim në mënyrë më të përgjegjshme burimet tona. REHAU mban përgjegjësi të veçantë për njerëzit dhe mjedisin.

Ne do t'ju tregojmë se si ju mund të bëheni lider i ideve tuaja për rritjen e ndërgjegjësimit për mjedisin me REHAU.

Vazhdoni me udhëtimin virtual

Klikoni këtu për të filluar
Klikoni këtu për të filluar

.

Nuk jeni i loguar

Ky informacion është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e loguar.

REHAU ZYRA E PËRFAQËSISË PRISHTINË
Rr. EQREM ÇABEJ 13,
10000 Prishtinë, Kosovë

+383 38 222 368

prishtina@rehau.com


REHAU ZYRA E PËRFAQËSISË TIRANE
Rr. dytesore JASHAR SKENDERI
PAJTONI BUSINESS CENTER
1033 Tirana, Albania

+355 4 4500 610

tirana@rehau.com 

Einwilligung zu Cookies & Daten

Auf dieser Website nutzen wir Cookies und vergleichbare Funktionen zur Verarbeitung von Endgeräteinformationen und personenbezogenen Daten. Die Verarbeitung dient der Einbindung von Inhalten, externen Diensten und Elementen Dritter, der statistischen Analyse/Messung, personalisierten Werbung sowie der Einbindung sozialer Medien. Diese Einwilligung ist freiwillig, für die Nutzung unserer Website nicht erforderlich.
Datenschutzinformationen

loading